Avent Speen

Over ons

Liefde op het eerste gezicht…

Meer informatie over Avent Speen. Er is niets geweldiger dan ouder te zijn van een pasgeboren baby (of misschien grootouder worden).

Een kleine baby zet je hele wereld op z’n kop! Je moet fopspenen kopen, drinkflessen, kinderkleding en allerlei uitrustingen. Het is een grote verandering, daarom willen wij het dagelijkse leven graag wat gemakkelijker maken voor u en uw familie zodat u de juiste keuzes kan maken.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat kinderen kwaliteitsvolle producten gebruiken, die tegen een stootje kunnen. Als de producten daarnaast hun ontwikkeling ondersteunen en hun verbeelding stimuleren, zijn wij ervan overtuigd dat ze zowel kinderen, als hun ouders, hiervan profiteren.

U kan veilig winkelen bij Byhappyme.com

Wij zorgen goed voor de allerkleinsten en daarom zijn alle schadelijke stoffen vanzelfsprekend verboden in onze webshop.

Byhappyme.com verkoopt fopspenen, naamlabels, bestek, accessoires en geschenken sinds 2006. Ons hoofdkantoor ligt in Denemarken en werkt enkel samen met welbekende leveranciers, die goedgekeurd werden door de EU norm EN 1400 en voldoen aan de speciale voorwaarden voor kwaliteit, duurzaamheid en milieu. Al onze fopspenen zijn 100% BPA-vrij, PVC-vrij en ftalaat-vrij.

Laat een naam, symbool of grappige tekst graveren op de fopspeen

Personaliseer de fopspeen van uw kind met een naam, een symbool of een grappige tekst - u kiest uw eigen uitdrukking en lettertype. Wij ervaren enorm veel leuke en creatieve ideeën. Het belangrijkste is dat u altijd de juiste fopspeen kan vinden en dat deze niet meer verwisseld kan worden met de fopspenen van andere kinderen.

Het personeel van een kinderdagverblijf is dol op gepersonaliseerde fopspenen en naamlabels.

Het is een grote hulp voor het personeel als u kind zijn eigen naam op de fopspenen vermeld staat. Zo bent u er ook zeker van dat uw kind enkel zijn eigen fopspeen gebruikt gedurende de hele dag. Het is zowel praktisch als hygiënisch! In het kinderdagverblijf en de peuterschool, hebben kinderen zorg nodig en plezier, het personeel hoeft op deze manier geen tijd te spenderen aan het zoeken naar de juiste fopspeen.

Op dezelfde manier zijn de zelfklevende naamlabels een grote hulp in het herkennen van alle kleding, schoenen, brooddozen, drinkflessen en de favoriete knuffel van uw kind - inderdaad, voor alle items van uw kind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *